Giulia, cu perfuzie la mână: Roberto, alături de ea în ciuda sfaturilor prietenilor de la Mireasa

 

Giulia de la Mireasa a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a prezentat o stare de rău. Roberto, unul dintre concurenți, a aflat de problema ei și a mers imediat în camera ei pentru a o vizita și a vedea cum se simte. Gesturile făcute de el au stârnit mai multe semne de întrebare, mai ales că cei doi se cunosc de puține zile.

În timp ce Giulia se odihnea în pat, având perfuzia la mână, Roberto i-a ținut companie pentru câteva minute. Acesta a întrebat-o și dacă mai are sentimente pentru el, ca plecarea să-i fie dulce. În plus, a întrebat-o dacă mai dorește să îi aducă ceva care să o ajute să se simtă mai bine. De asemenea, a îmbrățișat-o și a pupat-o de mai multe ori, chiar dacă avea perfuzia la mână.

Mai mulți concurenți au considerat că gesturile făcute de Roberto sunt prea multe și l-au sfătuit să nu se grăbească în a-și dezvolta o relație cu Giulia. Bunica Livia a transmis concurentului că nu ar trebui să se grăbească și să-i acorde spațiul necesar. ”Să nu se grăbească” a spus bunica Livia.

Deși unii concurenți au ridicat semne de întrebare cu privire la gesturile lui Roberto, Giulia a apreciat că acesta a venit să o consoleze și să se asigure că se simte bine. De altfel, aceasta a menționat că a apreciat atenția pe care a primit-o din partea lui, în special într-un moment când se simțea rău. „Am apreciat că a venit să mă întrebe cum mă simt, ce fac”, a spus Giulia.

În concluzie, gesturile lui Roberto către Giulia au ridicat mai multe semne de întrebare, însă este important să reținem că fiecare persoană are un stil diferit de a acorda atenție celor din jur. Cu toate acestea, este important ca orice relație să se dezvolte treptat și să nu fie forțată, mai ales într-un context atât de intens și complex ca în cadrul unui show de televiziune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest