Giulia și Zain de la Mireasa: O dragoste interzisă sau o încercare de a depăși obstacolele culturale?

 

Giulia și Zain, concurenții emisiunii Mireasa, au stârnit interesul fanilor cu privire la posibilitatea formării unui cuplu. În ciuda principiilor diferite de viață, cei doi și-au petrecut mult timp împreună, iar acum par să discute din nou despre o posibilă relație. Inițial, Giulia a spus că nu poate avea o relație cu un bărbat de altă religie, dar se pare că și-a schimbat opinia.

 

Zain i-a mărturisit Giuliei că ar vrea să o cunoască mai bine în afara casei și că nu este interesat doar de marele premiu, ci și de a forma o relație cu ea. „Acum e mai bine un pic. E mai liniște parcă (...) Nici eu nu știu, dar am zis că dacă simțim, păi simțim amândoi. Putem să continuăm afară. Dacă e să fie, da, normal. Eu nu am venit în emisiune pentru câștig absolut deloc. Acum suntem prieteni, una e prietenia, una e iubirea, dar ne înțelegem foarte bine. Și tu mă aștepți că hai să ne cunoaștem, hai să facem un cuplu sau ceva. Suntem prieteni, încă suntem. Dacă nu simți, asta e, fiecare continuă așa”, i-a spus Zain Giuliei.

 

Cu toate acestea, Giulia a menționat că nu este sigură dacă va continua să rămână în competiție și că Zain are tot dreptul să cunoască alte fete. „Păi, vorbim în continuare. Dacă e să intre o fată nouă, ai tot dreptul să o cunoști. Eu la fel, adică nu…Îți spun sincer că eu nu știu cât o să mai stau aici, în casă”, a fost reacția concurentei.

 

Cei doi concurenți au generat o serie de mărturisiri neașteptate și speculații despre viitorul lor în emisiune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest