Glumă sau insultă? Maria explică situația care a declanșat disputa cu Alex

 

Maria de la Mireasa nemulțumită de atitudinea lui Alex, sora concurentului este indignată

În ediția de aseară, 13 martie, de la Mireasa Capriciile - Iubirii, tensiunea a fost la cote ridicate din cauza unui conflict între Maria și Alex. Deși acesta nu a fost primul episod de acest fel, discuția a escaladat, iar sora concurentului a intervenit prin telefon, arătându-se revoltată.

Maria, una dintre concurentele emisiunii Mireasa, a fost nemulțumită de atitudinea lui Alex, un alt concurent, iar acest lucru a dus la un conflict între cei doi. În urma discuției, sora lui Alex a intervenit prin telefon, arătându-se și ea indignată de situație.

Ce s-a întâmplat între Maria și Alex?

Maria s-a arătat deranjată de atitudinea lui Alex, iar conflictul a escaladat în timpul discuției dintre cei doi. La întrebarea ce părere are despre tot ce a spus Maria în emisiune despre el și despre ce a auzit, Alex a răspuns că pe el nu-l interesează și nu-i pasă de părerea concurentei. Acest lucru a stârnit și mai mult furia Mariei. „Nu mă interesează! E părerea ei, eu tot cu Dumnezeu merg înainte”, a declarat concurentul.

Andreea, sora lui Alex, a intervenit prin telefon, arătându-se indignată de situație și considerând că Maria a intrat în casa Mireasa doar pentru a-l enerva pe Alex. Ea a declarat că Maria a făcut o remarcă jignitoare la adresa lui Alex și că acesta nu merita să fie tratat astfel. „Voiam să intervin și să-mi dau cu părerea despre cearta Mariei cu Alex. Eu cred că Maria a intrat în casă direct cu gândul de a-l enerva pe Alex, direct cu remarca ei de a-l face pervers”, a spus sora concurentului.

Maria a declarat că remarcile sale au fost făcute în glumă, ca o reacție la gestul pe care Alex l-a făcut în momentul în care ea a intrat în casa Mireasa. Ea a precizat că nu a avut intenția de a-l jigni pe Alex și că acesta a interpretat greșit situația.

„Nu, nu este așa! Am făcut o glumă în urma situației care a fost. În prima zi când am intrat eu în emisiune, el a făcut oarecum un gest și în urma gestului acela și comentariilor pe care el le-a avut după gestul făcut, eu am făcut o mică glumă. Eu am intrat, m-a încurajat și m-a ținut de mână, iar eu m-am tras de două ori. După aia a comentat el că i-am prins mâna”, a explicat Maria.

Conflictul dintre Maria și Alex a adus multă tensiune în casa Mireasa, iar intervenția sora concurentului a făcut ca situația să fie și mai tensionată. Cu toate acestea, este important să se găsească o soluție la această problemă și să se asigure o atmosferă pașnică și armonioasă în emisiune


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest