Hatice a amenințat-o pe Irina: „Dacă sari calul cu mine te lovești grav”

 

Un conflict incredibil s-a iscat între cele două concurente. Totul a pornit de la un scaun din bucătărie.

 

Hatice și Irina s-au certat în ediția de ieri a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii. Conflictul celor două a avut un mobil banal: Irina era singura persoană așezată la masa în casa fetelor, iar concurenta cu origini turcești din Brăila a vrut să stea fix pe scaunul ocupat de blondina care-i face ochi dulci lui Bogdan. Hatice i-a cerut Irinei să se dea la o parte de pe scaunul pe care dorea musai să stea, aceasta din urmă a considerat absurdă doleanța, iar de aici a izbucnit conflictul.

 

“Mare noroc ai că dădeam cu tine de toți pereții. Deci cu mine să nu se joace că eu nu sunt Chișînău, nu sunt Bogdan, nu sunt Andrei, nu sunt Alex să te joci așa cum vrei cu mine. Dacă sari calul cu mine te lovești grav”, a țipat Hatice prin casă.

 

“Tu îți imaginezi că stăteam, la masă și a venit Hatice să îmi spună să mă ridic că vrea să mănânce la locul ei. S-a așezat pe toate scaunele și acum vine să îmi zică că vrea să stea pe scaunul ei. Era clar că o să ne înțepăm”, s-a confesat Irina unei concurente.

 

Irina și Hatice și-au expus apoi punctele de vedere și în fața prezentatoarei Simona Gherghe. "Când a fost task-ul cu gătitul, Hatice a fost următoarea care voia să gătească. Apoi am luat eu tigaia și s-a supărat. Este o competiție, s-a eliberat tigaia și eu am luat-o. Seara a fost problema cu scaunul”, a expus Irina mobilul conflictului.

 

 “Când am intrat în casă am susținut toate să ne alegem cate un loc la masă. Eu când văd pe cineva care mănâncă în locul meu, spun. Mamelor nu le pot spune, însă Irina nu făcea nimic și am rugat-o să se dea”, și-a susținut Hatice comportamentul pe care l-a avut față de Irina.

 

Pentru comportamentul violent de care a dat dovadă, pentru amenințările care nu se mai opreau la adresa Irinei, Hatice va intra în cursa pentru eliminare au decis producătorii show-ului matrimonial de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest