Hatice, criză de gelozie la Mireasa. Reacția lui Mihai a surprins pe toată lumea

 

În ediția din data de 1 martie 2023 a emisiunii Mireasa, Hatice a făcut o criză de gelozie când Mihai s-a arătat interesat de o nouă concurentă ce urma să intre în competiție. Hatice s-a simțit deranjată de curiozitatea lui Mihai și i-a reproșat acestuia că este prea interesat de înălțimea fetei. În urma unor minute de reproșuri și discuții, Mihai a încercat să o calmeze pe Hatice și i-a spus că nu a fost nimic deosebit în comportamentul său.

Hatice și Mihai formează un cuplu în cadrul emisiunii, iar gelozia a început să-și facă simțită prezența atunci când Mihai s-a arătat interesat de o nouă concurentă. Hatice a interpretat acest interes ca pe o amenințare la adresa relației lor și a intrat într-o criză de gelozie. În urma discuțiilor, Mihai a încercat să-i explice lui Hatice că nu a fost nimic deosebit în comportamentul său și că nu are niciun motiv să fie geloasă.

1.70, ia auzi. Da nu vine și un băiat nou să știu și eu ce înălțime are. Sunt eu nebună, da. Am și eu pretențiile mele. Nu vreau să te intereseze de niciuna. Tu ai pretentii la mine? Să nu vorbesc cu altul, nu ai? Ai vorbit despre cineva ", a spus Hatice, deranjată de curiozitatea lui Mihai.

„Poate nu sunt bărbatul pe care ți-l dorești. Te-ai supărat din nimic. Mă iei la mișto. 15 oameni îmi zic ca nu s-a întâmplat nimic și tu o ți pe a ta. Din punctul meu de vedere nu e motiv de supărare.”, a spus Mihai.

În concluzie, incidentul de gelozie din cadrul emisiunii Mireasa, Măștile Iubirii dintre Hatice și Mihai a adus în prim plan problemele de încredere dintr-o relație și cum acestea pot fi gestionate prin comunicare și înțelegere reciprocă, având în vedere că în cele din urmă cei doi s-au împăcat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest