Hatice de la Mireasa, abuzată în trecut: „Avea vreo 30 și ceva de ani. M-am drogat”

 

Concurenta a făcut o serie de mărturisiri dureroase din adolescență, după ce un bărbat a trimis un mesaj anonim în care a spus că aceasta ar fi făcut dragoste cu el contra-cost.

 

Un mesaj anonim în care un bărbat spunea că Hatice i-ar fi cerut bani în schimbul unor servicii de natură sexuală a dus la o serie de dezvăluiri traumatizante din trecutul concurentei. Persoana anonimă a spus că ea i-ar fi cerut bani pentru o noapte de amor și și-a lăsat familia după ce s-a îndrăgostit de ea. Ulterior, concurenta și-ar fi bătut joc de el și își dorește ca nimeni să nu mai pățească acest lucru.Firesc, ea a negat acuzațiile și a cerut mobilul pentru a arăta că în convorbirile cu respectivul bărbat nu a fost vorba de astfel de solicitări pecuniare. Hatice a dezvăluit că a avut relație cu un proxenet și că a fost abuzată fizic.

 

”Nu am fost niciodată complice cu el. El a fost proxenet, da. Am fost abuzată fizic, era un cunoscut al familiei. El avea vreo 30 și ceva de ani. M-am drogat. Nu a fost o perioadă lungă. Nu am plătit niciodată drogurile, era anturajul. Absolut nimic nu am plătit, pentru că le eram minoră și le era frică. Nu era cine știe ce, dar mă afectează, chestiile celelalte le-am mai spus. Eram mică și sunt fericită că le-am încercat atunci, mi-a fost rău, am ajuns la spital și eram minoră”, a spus Hatice la Mireasa.

 

Într-o discuție cu doamna Loredana, Hatice a spus că nu a făcut sex pe bani și totodată că l-a ținut la curent pe concurentul Mihai, de care e apropiată, cu privire la trecutul ei: „Nici familia nu era cine știe ce, eu aia credeam că era corect în viață, cu bătăi și pumni. El nu mi-a cunoscut familia, nimeni. Eu am fost departe de familia sa, eu am stat în Italia. I-am zis lui Mihai și de băiatul care îmi făcea cadouri. Eu nu m-am culcat niciodată cu cineva pe bani. Cât am fost într-o relație, da, că nu trebuie să dau explicații nimănui. Băiatul ăsta de a scris, nici măcar nu l-am pupat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest