Hatice de la Mireasa, acuzată pe nedrept? Fosta prietenă face dezvăluiri șocante

 

O presupusă prietenă a făcut dezvăluiri despre trecutul concurentei Hatice, afirmând că aceasta ar fi petrecut șase luni în închisoare pentru furt. Cu toate acestea, Hatice a negat vehement aceste acuzații, susținând că nu a făcut închisoare niciodată și că nu înțelege de ce tot mai mulți oameni comentează asupra trecutului său.

În urmă cu ceva timp, Hatice a recunoscut că a consumat droguri, dar a decis să se despartă de o parte din oamenii apropiați cu care avea relații negative. Cu toate acestea, recent ea a fost acuzată că ar fi petrecut șase luni în închisoare pentru furt, împreună cu un fost iubit.

Concurenta a declarat că aceste acuzații nu sunt adevărate și că nu înțelege de ce oamenii continuă să comenteze asupra trecutului său. Iubita lui Mihai și-a exprimat dezamăgirea față de presupusa prietenă care a făcut dezvăluirile și a subliniat că nu are încredere în informațiile pe care le-a prezentat.

„Eu am spus, mi-am asumat că am consumat droguri. Păi, să fac șase luni de închisoare pentru ce? Eu pot extrage totul din Italia, din Spania, din România, pe unde am fost. Niciodată. Nici măcar o oră n-am fost în arest. Să spună totul. La un interogatoriu, am fost, dar acolo nu scrie că am fost în arest. Eu mi-am asumat ce am făcut. Am spus că am stat cu anumite persoane, am fost chemată, în urmă cu mai mulți ani”, a povestit Hatice.

Mihai, de asemenea, a declarat că are încredere în Hatice și că oricine poate scrie un mesaj fals pe internet, fără a fi nevoie de verificări sau probe. În timp ce Hatice este deranjată de acuzațiile care i se aduc și de comentariile negative ale altor oameni, ea rămâne hotărâtă să-și apere reputația și să nu lase trecutul să-i afecteze prezentul.

„Vrăjeli. Oricine poate să scrie un mesaj despre tine, că ai făcut șase luni de închisoare, că știu lucruri despre Hatice, că a făcut închisoare. Cum e lumea asta. Pe mine m-a luat capul. Oricine poate să scrie orice mesaj. Vii fără nume, și cu cont fals. Poate să vină oricine”, este de părere Mihai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest