Hatice și Mihai, în pragul unei despărțiri? Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Mireasa

 

Ultimele zile au fost pline de tensiuni pentru Hatice și Mihai de la emisiunea Mireasa. În timpul unei pauze publicitare, cei doi au avut o altă ceartă, semn că problemele din cuplu persistă.

În ultimele zile, Hatice și Mihai au avut mai multe discuții aprinse. Pare că tensiunile au apărut și din cauza feedback-ului primit de la telespectatori. Hatice a realizat că oamenii nu sunt de acord cu felul în care s-a comportat cu Roberto, după ce l-a criticat în timpul unui task.

În timpul discuției, Mihai a încercat să comunice cu iubita sa, însă acest lucru nu a fost pe placul ei. „Te enervează orice zic, mă frate? Ce tot ai? Nu înțeleg ce ai. De ce nu comunici? Și te faci că nu vrei să înțelegi? Nu-mi mai lua în nume de rău tot ce zic, iubire. Sau să oftezi în interiorul tău, că te simt. Suntem tensionați amândoi. Trebuie să ne calmăm, iubire. Nu mă cert cu tine”, a spus Mihai

 

Hatice s-a supărat și a explicat că nu mai vrea să vadă nimic din relația lor pentru moment. „Dar tu nu înțelegi că nu vreau să mai văd nimic cu noi? Spune un lucru, faci un gest, îl înțeleg. Nu e nevoie, că nu mai am chef să văd nimic. Nu mai suport. O să vorbim frumos după. Oarecum, am gafat-o foarte tare. Nu mă simt foarte confortabil. Am nevoie să mă închid și ieri, și azi să stau să mă gândesc. Sunt puțin supărată”, a mărturisit Hatice.

De asemenea, Hatice a devenit conștientă că s-a numărat printre concurentele care au stârnit cele mai multe controverse, mai ales după ce a făcut mai multe comentarii la adresa lui Roberto. Ana, o altă concurentă, a criticat-o cel mai dur, spunând că nu se aștepta la astfel de replici din partea iubitei lui Mihai.

În concluzie, cuplul Hatice și Mihai se confruntă cu probleme de comunicare și tensiuni care afectează relația lor. Este important să găsească o modalitate de a gestiona situația și de a-și rezolva problemele pentru a-și putea continua relația într-un mod sănătos


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest