Imagini de senzație cu Gabriela Cristea de la prima ediție a emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor”/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea se află din nou în lumina reflectoarelor! Vedeta este moderatoarea emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor” difazată pe Antena Stars, de luni până vineri de la ora 19:00, iar prima la prima ediție, prezentatoarea TV a arătat excepțional.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, fizicul Gabrielei Cristea a avut de suferit, însă după ce a devenit adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație corecta și pe antrenamente fizice, prezentatoarea TV a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme.

Astfel că ultima apariție a vedetei i-a luat prin surprindere pe telespectatorii care au deschis televizoarele pe Antena Stars, la orele 19:00, pentru a viziona emisiunea „Mireasa, urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului „Mireasă” de la Antena 1.

Despre ce este vorba în noua emisiune de pe Antena Stars

În premieră în cadrul acestui format, telespectatorii vor putea avea ocazia să îi cunoască pe susţinătorii participantelor în casa Mireasa. Astfel, pentru prima oară, mamele băieţilor din casă vor putea să îşi cunoască mult mai bine viitoarele nore, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători.

În fiecare seară, de la ora 19:00, la Antena Stars, Gabriela Cristea va dezbate alături de invitaţii săi cele mai importante subiecte din casa Mireasa, răspunzând totodată întrebărilor celor de acasă.

Emisiunea Mireasa: Urzeala soacrelor aduce în faţa publicului spectator poveşti de dragoste încheiate dramatic, iubiri ascunse sau neasumate, dar şi situaţii uneori contradictorii, create de susţinător, oferindu-le astfel tuturor posibilitatea unui nou început în viaţa de cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest