Incidentul la ultima gală Mireasa: Sabrina și Simona, în centrul conflictului! „M-a luat la goană de lângă ea”

 

Sabrina și Simona au fost protagonistele unor neînțelegeri și conflicte la ultima gală a emisiunii Mireasa. După plecarea Sabrinei, Simona a decis să facă dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ele. Un incident de la încheierea galei a stârnit nemulțumirea Simonei.

Concurenta a rememorat momentul în care Sabrina a plecat acasă și toți cei prezenți au avut ocazia să o îmbrățișeze, cu excepția Simonei, care susține că a fost îndepărtată atunci când a vrut să o ia în brațe. Însă, conflictul dintre cele două a avut mai multe aspecte.

”Eu cu Sabrina nu prea mai vorbim, nu știu dacă ai observat. Pe toată lumea a lăsat să o îmbrățișeze în vinerea aia, indirect m-a luat la goană de lângă ea. Nu a fost doar asta, s-au strâns multe. Eu știu că de patru luni de când e aici nu i-a fost nimeni alături decât eu. Nu mi se pare normal.”, a declarat Simona, la Mireasa.

 

Simona a dezvăluit că relația dintre ele s-a deteriorat și că nu mai au conversații semnificative. Deși se salută, concurenta susține că nu poate purta o conversație cu Sabrina în urma tuturor acestor incidente. ”Vorbim, bună ziua, la revedere, dar nu. Eu să mă duc la ea? M-am dus de fiecare dată.”, a mai spus ea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest