Întrebare încuietoare de la Alexandra pentru Cosmin: „Dacă te înșală rămâi de dragul copilului?”. Ce a răspuns concurentul de la Mireasa!

 

După despărțirea de Aron, Alexandra a trecut la cârma relației cu Cosmin, încercând să-l descoase pe acesta cât mai mult.

 

Concurenții din casa Mireasa își doresc să se cunoască foarte bine, așa că perechile când rămân singure caută să vadă cum gândesc partenerii lor. Alexandra vrea să știe modul în care gândește noul ei partener, drept pentru care l-a pus într-o situație ipotetică din care Cosmin a încercat să iasă cât mai bine.  

 

Alexandra și Cosmin vorbesc deja despre copii și cum o să fie viitorul lor împreună. După ce ambii au fost dezamăgiți de relațiile anterioare pe care le-au avut în casă, Alexandra cu Aron, iar Cosmin cu Andreea, concurenta este mult mai precaută de data aceasta și vrea să afle cum vede noul partener ei o căsnicie și un viitor împreună. Foarte iubitor și dornic să-i ofere partenerei lui toate răspunsurile, Cosmin i-a mărturisit Alexandrei că el încă mai crede într-o iubire care să fie pentru totdeauna. „Eu aștept persoana aia potrivită și să rămân cu ea. Mai cred în povestea aia 'pentru totdeauna'”, i-a mărturisit Cosmin iubitei lui.

 

Concurenta și-a pus partenerul într-o ipoteză inedită: are un copil cu iubita, aceasta îl înșeală, ce face? Cosmin i-a dat următorul răspuns: „Stau de dragul copilului?! Pentru ce? Copilul poate să crească și cu părinții separați. O să fim două persoane mature, conștiente că au un copil. Nu cum se desparte lumea și le bagă în cap vrute și nevrute și crește copilul ăla vai de capul lui. Dacă vreau să mă distrez, consider că nu mi-am trăit viața, nu mai fac un copil. De ce să-l fac? Depinde de fiecare ce-și dorește de la viață. Acum aștept persoana potrivită pentru mine. Nu mai sunt curios”.

 

Dorind să observe cum gândește partenerul ei, concurenta a mai spus că un singur lucru nu ar accepta de la acesta: să fie mințită. „Ce nu suport la oameni e minciuna. Petreceam puțin timp împreună cu un băiat, ieșea la fotbal cu băieții, apoi se ducea la bar cu ei. Zicea că vine acasă la 10:00 și nu mai venea, se făcea 10 jumate…E un exemplu. Spune-mi din prima, nu că vii la 10:00 și ajungi la 2 noapte și îmi bați și-n geam să mă trezesc. Fii sincer din prima, spune-mi ce vrei să faci. Nu vreau să tai din libertatea partenerului” , i-a transmis Alexandra lui Cosmin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest