Ioana a venit la Mireasa să se căsătorească: ”Când îmi propun un lucru acel lucru trebuie îndeplinit!”

 

Ultima sosită în Casa Mireasa are gânduri serioase. A venit din Anglia pentru a-și găsi sufletul pereche.

 

Ioana este noua concurentă de la Mireasa. Are 25 de ani, este dintr-o localitate de lângă Alba Iulia, iar de cinci ani s-a stabilit în Anglia. Fire ambițioasă, a venit la Mireasa pentru a pleca măritată. Ea susține că tot timpul când își propune ceva luptă ca acel lucru să se împlinească.

 

Mă numesc Ioana Florina, am 25 de ani, locuiesc într-o localitate de lângă Alba Iulia, dar sunt plecată de cinci ani în Marea Britanie. Sunt o persoană emotivă, ambițioasă, iar dacă îmi propun un lucru acel lucru trebuie să fie îndeplinit. Îmi place să cunosc oameni noi, îmi place să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă viața. Am jucat handbal șapte ani, șapte ani tenis de masă, un an am făcut atletism, nu prea am timp liber căci lucrez mult. Când am liber mi-l petrec cu prietenii sau familia.”, a spus Ioana despre ea.

 

Ioana a vorbit și despre trecutul ei amoros: Relația între mine și fostul meu prieten a durat opt ani, m-am maturizat, am crescut împreună. În concepția mea îmi doream să fie și ultimul iubit, asta m-a făcut să trag de relație. El își dorea să se mute înapoi în România, eu nu voiam asta. Nu pot să fiu un geamantan, am avut sentimente, dar a fost o greșeală mare. Consider că relația noastră s-a epuizat de un an de zile, atunci ne-am dat seama.

 

Ioana a schițat și portretul următorului bărbat din viața ei: La momentul respectiv mergeam pe principiul că orice bărbat inseala. Am văzut că prietenele mele erau tratate frumos, și nu am mai acceptat. Viitorul partener pe care o să îl am trebuie să știe că nu accept astfel de chestii. El trebuie să fie calm, ambițios, grijulii, atent, iubitor, fidel și chiar să aibă o relație apropiată cu familia lui. Nu aș mai putea trece peste infidelitate și minciună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest