Ioana și Marius s-au despărțit și s-au împăcat în câteva minute: „Am avut nevoie…”

 

Cei doi concurenți de la Mireasa au fost gata să pună punct relației, dar s-au răzgândit brusc.

 

Ioana și Marius trec prin momente destul de tensionate, după ce concurenta a aflat că potențialul viitor soț a făcut, printre altele, și videochat. Chiar dacă a fost decisă să nu-l judece pentru trecutul lui, Ioana a părut decisă să pună punct relației. Concurenta a avut o criză, au podidit-o lacrimile și a ajuns la concluzia că despărțirea ar fi în beneficiul amândurora. În cele din urmă cei doi au decis să mai dea o șansă relației.

 

”Am avut nevoie să îmi clarific anumite gânduri pe care le aveam cu Marius și eu consider că am clarificat lucrurile. Aveam anumite dubii”, a declarat Ioana, la Mireasa

 

Cei doi au mai avut parte de momente tensionate, după ce au fost votați drept cel mai slab cuplu din competiția matrimonială. Atunci Marius a spus: ”Gândește-te invers. Tu ai vrut să oferi ajutorul cuiva și s-a ridicat împotriva iubitului tău. Acum, s-a oferit un ajutor și te ridici împotriva cuplului ăluia. Până la cel mai bun cuplu, trebuia să ne gândim și la alte variante, nu doar la ei. Asta e gândirea mea. Tu dacă ai vrut să faci așa, ai făcut așa. E ok, până la urmă trebuia să fie două voturi indiferent și din punctul meu de vedere susținătorii cei mai mulți sunt la Madi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest