Irina de la Mireasa a elucidat misterul! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă este împreună cu Alex!

 

Au fost împreună în casa Mireasa pentru o scurtă perioadă de timp, acum apar tot mai des alături și în viața reală. Drept urmare fanii au început să-și pună întrebări.

 

Irina și Alex au format pentru o scurtă perioadă un cuplu în casa Mireasa. Apoi cei doi s-au despărțit și nu oricum, ci și-au aruncat vorbe grele. După încheierea reality-show-ului de la Antena Stars, fanii lor au remarcat o apropiere între cei doi în viața reală. Cum Irina a organizat pe rețelele de socializare o sesiune de întrebări și răspunsuri, inevitabila întrebare i-a fost pusă: dacă formează din nou un cuplu.

 

Fosta concurentă a spus că nu formează, dar că „Niciodată să nu spui niciodată”. Pe lângă imaginile pe care cei doi le-au postat în urmă cu câteva zile pe Instagram, Irina și Alex au făcut un live, moment în care Alex ar fi spus că este împreună cu ea. Fosta concurentă a lămurit și acest aspect, spunând că a văzut imaginile respective, iar Alex nu a spus că este într-o relație, ci doar că este îndrăgostit.

 

„Nu a mai dat nimic de înțeles. Eu am fost pe live-ul lui. A zis că nu este într-o relație (ceea ce e adevărat). Dar e îndrăgostit! Asta a spus”, a scris Irina, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest