Irina de la Mireasa a renunțat la Andrei și s-a orientat spre Bogdan: „Nu simt că vreau să te sărut”

 

Concurenta se joacă în casa Mireasa. În doi timpi și trei mișcări a schimbat băiatul pe care-l țintise inițial. Acum, a venit rândul lui Bogdan.

 

Petrecerea din weekend s-a dovedit decisivă pentru ca Irina să se reorienteze printre băieții din casa Mireasa. A renunțat rapid la Andrei, care nu se încadra standardelor și pretențiilor ei. A motivat prin faptul că acesta ar fi „slab emotional”.

 

"Eu nu simt că vreau să te sărut. Eu nu simt că vreau așa mult să mă apropii de tine, nu o să mă atragă niciodată un bărbat mai slab emoțional decât mine", i-a spus Irina lui Andrei.

 

Totodată, într-o discuție cu Cătălina, Irina a spus cu subiect și predicat care este următoarea țintă din casa Mireasa: "E băiat foarte amuzant. Și chiar partea asta copilăroasă din mine rezonează mai mult cu Bogdan".

 

Concurentul intrat în vizor s-a arătat încântat de schimbarea de optică a Irinei: "Nu mă așteptam la asta, Irina. M-ai surprins. Eu nu mă arunc cu capul înainte, să știi. Chiar mă gândeam că am dat-o la pace cu Andreea și dacă încerc să fac ceva spre tine nu vreau să se interpreteze."

 

La rândul ei, Irina a explicat reorientarea de la Andrei la Bogdan astfel: "Mie îmi plac bărbații și oamenii sensibili cărora nu le este frică să își arate vulnerabilitatea. În față trebuie să fie puternici."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest