Irina, deranjată de atitudinea lui Andrei: „Nu o să fiu niciodată o opțiune, doar o prioritate”

 

După ce Andrei i-a transmis Andreei că ar vrea să o cunoască mai bine, Irina a reacționat. Totuși, concurentul s-a sucit din nou.

 

Andreea a fost invitată în casa băieților, prilej cu care Andrei i-a spus că vrea să o cunoască mai bine. În contextual în care Irina se arătase interesată să-l cunoască pe concurent. După ce a văzut materialul în care Andrei îi face ochi dulci Andreei , Irina a mărturisit că nu știe dacă s-ar potrivi cu el și că nu va accepta niciodată să fie o opțiune în viața unui bărbat.

 

„Discuția asta a fost după ce a venit Andreea și mi-a povestit tot. Dacă pentru mine sunt niște chestii care în afara emisiunii nu sunt OK, nu știu de ce ar fi aici OK. Nu înțeleg varianta asta cu mai multe opțiuni. Ori îți place de o fată și o curtezi, ori nu îți place. Nu există procent. Poate să îmi placă un băiat foarte mult, dar eu nu o să fiu niciodată o opțiune. Doar o prioritate. Da sau nu. (...) Nu o să cer niciodată de la un om ceea ce nu pot oferi. Asta e părerea mea”, a spus Irina.

 

Văzând situația, Andrei s-a reorientat și a spus că ar alege-o pe Irina: „Dacă îmi plăcea de ea, mă îndreptam către Andreea și vorbeam cu ea. Așa că eu am mers pe ideea că vreau să o cunosc pe Irina și m-am focusat. M-a atras cum este ea ca persoană și se vede…Eu sunt o fire puternică, dar este și personalitatea mea mai sensibilă. Am văzut din partea Irinei că îi place mai mult de mine, din partea Andreei nu am văzut chestia asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest