Isidora de la Mireasa, mărturisiri la Antena Stars: „Pe plan emoțional sunt împlinită!”

 

Isidora nu și-a găsit perechea în casa Mireasa, dar se pare că a descoperit-o afară, la o lună după încheierea reality show-ului.

 

Sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa a avut-o printre concurente și pe sârboaica Isidora Petrovic. ”Eu sunt Isidora, am 25 de ani, vin din Serbia, dar locuiesc în Timișoara și studiez business și management. În dragoste pun mult preț pe fidelitate și comunicare. Pasiunile mele sunt dansul și machiajul. Pentru mine, dragostea are culoarea exotică a unei portocale”, a spus Isidora în prezentarea sa. Apoi a adăugat: ”Am venit la Mireasa pentru sufletul pereche. Cel mai important e să fie fidel, că e cam greu în ziua de azi”.

 

Isidora nu a reușit să găsească în casa Mireasa ceea ce a căutat, dar se pare că a făcut-o în afară. La nicio lună de la încheierea competiției, frumoasa sârboaică pare a fi implicată într-o poveste de dragoste. Într-un interviu în direct la Antena Stars, fosta concurentă a lăsat să se înțeleagă că este într-o relație, la doar o lună de la marea finală.

 

„Nu vreau să comentez, dar vreau să zic doar că sunt fericită. Pe plan emoțional sunt fericită și împlinită”, a răspuns Isidora  la Antena Stars.

 

Fosta concurentă a preferat să nu dezvăluie mai mult despre viața ei amoroasă, dar tăcerea ei a spus totul în momentul în care moderatorul emisiunii, Andrei Ștefănescu, a afirmat că fericirea pentru o femeie nu poate fi dacă aceasta este singură, ci se obține în cadrul unei relații.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest