Izabela și Blaze de la Mireasa, primele reacții după despărțire: „„Îmi place să îmi surprind bărbatul”

 

La câteva luni de când au devenit părinți, cei doi concurenți de la Mireasa, sezonul 3, au hotărât să o apuce pe drumuri separate.

 

Izabela și Blaze de la Mireasa, sezonul 3, au decis să pună punct relației lor, la doar câteva luni după ce fosta concurentă de la realityshow-ul matrimonial adusese pe lume o fetiță. Proaspăt părinți, cei doi păreau mai fericiți ca nicioadată, însă iată că a fost vorba doar de aparență, între ei lucrurile nefuncționând tocmai bine.

 

În fapt, zvonuri despre posibila despărțire au apărut în urmă cu o lună. Dacă până acum, niciunul dintre ei nu a reacționat, acum au făcut primele declarații. Izabela a fost prima care a postat un mesaj, într-o notă amuzantă. „Îmi place să îmi surprind bărbatul. Astăzi s-a trezit singur”, a scris Izabela, pe Instagram.

 

La rândul său, Blaze a confirmat spusele Izabelei, dând de înțeles că nu își dorește să vorbească prea mult despre despărțire. În tot acest timp, din imaginile postate de Blaze pe Instagram ne putem da seama că a plecat în vacanță, în timp ce Izabela a postat mai multe imagini împreună cu fiica lor, Jessica Ilinca.

„Este viața mea și fac ce vreau. Mulțumesc pentru înțelegere”, a fost mesajul lui Blaze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest