Jigniri și amenințări în casa Mireasa! „Măi răpănosule, du-te la balamuc!”

 

Tensiunea a atins cote maxime în casa Mireasa, în timpul unui scandal care i-a avut protagoniști pe Silviu și Valentin. Unul dintre concurenți intră în cursa de eliminare.

 

Scandalul dintre Silviu și Valentin a atins cote inimaginabile. Doar intervenția lui Alexandru a mai temperat spiritele, dar vorbele care s-au aruncat în casa Mireasa au fost unele destul de grele, având în vedere că nu au fost doar jigniri, ci și amenințări. Drept urmare, dialogul nu a rămas fără urmări. Reproducem o parte din discuția dintre cei doi:

 

"Silviu: Dacă îi dau un pumn în cap de crap.

Valentin: O să vorbim altfel afară, dacă începi cu amenințări! Tot tu îți cauți atenție cu mine!

Silviu: Perfect! Păi taci!

Valentin: Mă lasă foarte rece! Când calc în ăla al lui Miți zici că e el!

Silviu: Măi răpănosule, du-te la balamuc! Ieși afară!

Valentin: De ce ești supărat pe mine, că nu ai gagici? Cordonul ombilical la tine nu s-a rupt! Ești un bădăran! Ești un om de la țară! Ești ca ăia care au două clase!", au fost doar câteva dintre replicile dure pe care și le-au adresat cei doi concurenți.

 

Având în vedere amenințările pe care Silviu le-a îndreptat spre Valentin, regulamentul din casa Mireasa a fost încălcat, iar concurentul a intrat astfel automat în cursa pentru eliminare. Așadar, urmează ca publicul să decidă dacă Silviu va părăsi casa Mireasa în gala de vineri: „Doriți să îl eliminați pe Silviu din casa Mireasa din cauza comportamentului lui nepotrivit?”, este întrebarea la care trebuie să răspundă telespectatorii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest