Laura de la Mireasa vrea să-l schimbe pe Albert: „Mi se învârte ceva la creieraș”

 

Concurenta este total nemulțumită de atitudinea indiferentă și distantă manifestată de parternerul ei.

Laura s-a arătat intrigată de indiferența de care a dat dovadă Albert în relația cu ea și într-o primă fază i-a cerut acestuia să-și schimbe comportamentul. Concurenta a avut un mesaj tranșant pentru partenerul ei.

„Am obervat de mai multe ori că în pauza aia după live... (...) Nu înțeleg de ce ești așa. (...) Adică mă deranjează nu că ai plecat afară, că nici măcar nu te-ai uitat. Când te ridici de pe scaunul ăla și când te văd că pleci direct... Mi se învârte ceva la creieraș. Eu când intru într-o relație sunt atentă și la ceea ce vrei tu. Adică nu era nimic așa... (...) Dacă nu simți să faci ceva, nu o face. Nu știu, unele persoane când sunt într-o relație se mai schimbă, se dau unul după celălalt. Adică nu mi se pare nimic greșit. Eu nu văd nimic greșit în asta. Bine. Cum vrei tu, așa o să fac, o să fiu ca tine”, a mărturisit Laura, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Albert a spus că nu are de gând să se schimbe: „Tu știai că eu sunt așa, știi că eu de obicei nu prea mă joc. Și cel mai probabil cred că te așteptai să nu mă joc. Dar tot te-ai supărat. Să mă fi jucat doar așa? Bun, mă jucam de dragul tău. Și mă jucam fără niciun chef. Stăteam așa și mă jucam, doar așa. Ce ai fi preferat? Să mă joc așa fără niciun chef și să mă plictisesc? (...) Poate greșesc, nu zic nu. Nici nu vreau ca după să mă vezi altfel decât cum sunt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest