Leo de la Mireasa s-a revoltat împotriva Larisei și a mamei sale: „De la început a fost grupul vesel!”

 

Leo consideră că există un complot în casa Mireasa împotriva relației lui cu Nora. Capul răutăților este, în opinia concurentului, Larisa.

 

Concurentul a strâns indicii și a ajuns la concluzia că Larisa și mama lui au complotat împotriva relației pe care o are cu Nora. Fapt care l-a determinat, de altfel, și pe el să întoarcă la un momentdat „armele” contra partenerei sale. De această dată, Leo a apreciat că imixiunea celor două femei în relația lui a fost greșită.

 

Opiniile Larisei despre cuplul Nora - Leo par să-l deranjeze pe acesta din urmă, care a căutat înțelegere în compania lui Valentin. ”Am ajuns să primesc scrisori de la oameni că mama și Larisa își bat joc de Nora! Dacă se continuă voi face tot posibilul ca Larisa să plece acasă. Fac prăpăd cu ea”, a spus Leo.

 

Apoi, pe canapeau Capriciilor a continuat: ”Nu o mai văd pe mama de dinainte de emisiune! Acțiunile au fost făcute de mama mea, în condițiile în care înainte de emisiune nu ar fi făcut niciodată așa ceva”, a spus acesta. ”Nora nu s-a îndrăgostit de el, vrea să distrugă o familie”, a ripostat doamna Dana.

 

Leo este de părere că Larisa o îi influențează mama: „Nu am nimic cu mama, mă deranjează că nu mai reușesc s-o mai cunosc.Larisa o influențat-o într-o oare care măsură, mereu insistă să se bage în treburile mele. Am ascultat aseară cum se vorbea din grupul vesel despre relația mea". Apoi i s-a adresat direct doamnei Dana: E vorba de Larisa că te influențează. De la început a fost grupul vesel, Nora, Alexandra, Larisa și mama, din acesta a rămas doar mama și Larisa.

Relația mea ar trebui să fie cu Nora. Problema e când mama mea vine la femeia cu care eu ar trebui să am o relație și îi spune: Lasă-l în pace, că e băiatul meu! Eu cred că am puterea să iau o decizie. Mama consideră că sunt manipulat de Nora”.

 

Doamna Dana a încercat în continuare să contra-atace: „E mai mare cu mult ca tine. Are un trecut foarte urât. Am acceptat prima dată pentru tine”. Leo și-a îndreptat tirul spre Larisa: „Ai stat și i-ai șoptit la ureche mamei mele. Faza e că îți place de mine. Faza cu Robert de ieri de pe canapéa... Nu mă flatează că mă placi. Și dacă ai fi ultima femeie nu aș avea ochi pentru tine. Ai un caracter pe care nu îl accept”. Apoi a spus că se va opune total unei prietenii între mama sa și Larisa, în afara Casei, pe care cele două o plănuiesc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest