Leo i-a explicat Norei cum funcționează relația: ” E ca un joc de poker!”

 

Doamna Dana a făcut iar acuzații dure la adresa Norei și a încercat să-și combine fiul cu Sabrina. Motivul incredibil pentru care Leo a declinat varianta.

 

Leo i-a explicat Norei de ce vrea să facă o pauză în relație, spunând că este răvășit de tot ce s-a întâmplat în casa Mireasa, de situația în care se află cu doamna Dana, care a ajuns să condiționeze iubirea maternă în funcție de partenera cu care acesta stă, practic dorindu-și să aleagă ea pentru fiu. Concurentul a comparat povestea de iubire cu Nora plastic, cu un joc de poker.

 

”Ca să opresc tot a trebuit să opresc și relația cu tine și relația cu mama. Ca să fiu singur, să mă liniștesc un pic. Asta nu înseamnă cu nu o iubesc pe mama sau că nu țin la tine. Am oprit pur și simplu robinetul de stress. Până nu reușesc să îmi dau seam ace se întâmplă cu adevărat nu vreau nici relația cu mama, nici cu tine. În momentul ăsta dacă aleg să ne împăcăm nu aș fi fericit. M-aș bucura că îmi găsesc liniștea lângă tine. E momentul să trag pantalonii de băiat mare pe mine și să iau o decizie. Poți să aștepți sau nu, nu ține cu mine. Vrei o relație temporară, în care să ne distrăm? Nu vreau să ai motivația să mă aștepți că nu știu ce va fi. Cred 100% în relația cu tine, pentru că ți-am zis, nu ți-am oferit nici 30% din ceea ce pot eu. Dar asta nu vreau să te motiveze să rămâi pe ideea că va fi bine, că chestia asta s-ar putea să nu vină niciodată. Trebuie să ne comportăm normal, dar nu ca un cuplu. Nu am spațiu necesar, e prea mult, e tot ca o relație. Putem să stăm împreună, dar nu vreau relația. Cum vrei tu, dar nu poți să mă pupi decât pe obraz. Dar să te gândești că totul are o influență. Toți zic: Leo a pus pauză cu Nora, s-a despărțit de Nora. Eu am nevoie de pauză să văd ce se întâmplă cu mine. Gândește-te la relație ca la un joc de poker: pot să mă retrag câteva mâini, pot să mai intru, pot să nu mai intru. Dar tu la masa aia ai aceleași drepturi ca și mine, poți să rămâi, poți să pleci”, este poziția lui Leo în raport cu Nora.

 

Doamna Dana nu s-a stăpânit și a lansat acuze dure la adresa Norei: „De-acum încolo, tu răspunzi de faptele tale. Ști că această competiție mai are un pic. Dacă tu ai văzut așa ceva la noi în casă, ca prostituția să fie în floare îți urez succes. Dacă ști că eu pentru asta mor, iar tu te poi contra… Dacă tu poți alege să îți lași mama, va veni și rândul meu. Gândește-te că e un Dumnezeu deasupra, nu înțeleg de ce nu te-ai dus acasă la prostituată și ai venit la televizor. Copilul străzii te chemi. Hai, la prosituate cu tine! Am încercat să te apăr, să apăr familia și ce am creat până la ora asta. Fericirea ta cu prostituatele, Leo? Ce se discuta la noi în casă? Nu-mi spuneai că nu te-ai duce niciodată la prostituate!”

 

În discuțiile cu Simona Gherghe, doamna Dana a mai spus că este dispusă să renunțe inclusiv la statutul de mamă dacă Leo alege să continue cu Nora, punând astfel o presiune imensă pe băiatul ei: „E momentul să mă retrag, de-acum înainte să nu mai folosească cuvântul „mamă”. Îmi spune că mă victimizez. Eu pot să detașez cumva lucrurile, eu pot să mă retrag, să nu mai fiu mamă. Și dacă face febră, nu trebuie să am grijă de el, are cine!”

 

O discuție în doi, între doamna Dana și Leo a fost arătată în cadrul emisiunii, în care mama îi transmite copilului ei: „Mi-am dorit-o pe Sabrina! Vreau să fi cu ea!” Leo refuză propunerea dintr-un motiv ce pare amuzant la prima vedere: „E balanță, nu mai îmi trebuie una”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest