Leo și doamna Dana au plecat temporar din casa Mireasa! Reacția Norei

 

Leo a răcit destul de rău, așa că nu a mai putut fi tratat în casa Mireasa. Împreună cu mama sa a ajuns în izolare.

 

Încă de aseară starea de sănătate a lui Leo nu era una tocmai bună. Nora a încercat să îi fie alături. Dar starea de rău se tot amplifica de la o oră la alta, în ciuda faptului că Nora încerca să-l trateze tot mai bine. „Nu te pup am înțeles, vrei să-ți fac un ceai fierbinte? Te trag un pic cu spirt pe picioare”, a încercat Nora să-l ajute. Apoi a făcut o incantație: „Doamne, dă să se facă bine iubitul meu!”

 

Nu după mult timp a fost necesară intervenția medicului. „Mi-e rău! Mi-e frig rău de tot! Îmi e super-frig. Mă doare capul, mă ustură ochii. Mă doare și gâtul, abia înghit”, s-a plâns Leo cu plapuma trasă peste cap.

 

Cu băiatul bolnav, doamna Dana nu a ratat ocazia să o înțepe din nou pe Nora, pretextul fiind ceaiul făcut de aceasta: „Cine ți-a făcut ceaiul ăsta? Știe mai bine medicul decât mine cum reacționezi? Mie de ce nu-mi spui! Să fiu lângă tine, să te fac bine. Nu mă mai iubești, vrei să plec?” Doamna Dana la anunțat apoi pe Leo: „Trebuie să plecăm. Într-o jumătate de oră trebuie să ne facem bagajul și să mergem în carantină”.

 

Nora a plâns mult, dar a spus că nu din cauza faptului că Leo va petrece mult timp doar cu mama sa, existând riscul ca aceasta să-l influențeze în mod decisiv, ci lacrimile au curs doar pentru că este îngrijorată de starea lui: „Nu era vorba să mă duc eu. E mama lui, e normal să meargă cu mama lui. Nu s-a pus problema de așa ceva. N-am de ce să am o temere că va sta mai mult cu el, ce vrea Dumnezeu. Eu am încredere în sentimentele noasptre. Eu știu ce simt pentru el, știu și ce simte el pentru mine. Am petrecut ieri toată ziua cu el. Era foarte rău, abia a mâncat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest