Liviu de la Mireasa, după ce Bogdana s-a relaxat în jucazzi cu Adrian: ”E nota de plată!”

 

În weekend, iubita lui Liviu a avut parte de un date romantic cu... Adrian. Concurentul s-a arătat tare nemulțumit că altcineva a văzut-o în toată splendoarea, înaintea lui, pe „posibila viitoare nevastă”.

 

Alinierea de săptămâna trecută, din cadrul galei, a avut drept rezultat un date între Bogdana și Adrian, în ciuda faptului că fata a inițiat deja o relație cu Liviu. Și nu a fost vorba de orice date, ci unul în jacuzzi. Firesc, Liviu a fost total nemulțumit, spunând că Adrian ar fi putut cere încheierea prematură a întâlnirii cu iubita lui.

 

„Cum să vă bage în jacuzzi? Mi se pare urât de imagine. Poți să soliciți, cum a făcut Daria, după 20 de minte să închei date-ul, Adrian. Nu-mi place să o văd pe posibila viitoare neavastă în jacuzzi cu cineva”, a spus concurentul.

 

Adrian nu doar că nu a încheiat întâlnirea mai devreme, dar a deschis și subiectul Liviu cu Bogdana. Mai ales că Liviu a părut destul de instabil, sărutându-se în aceiași seară cu Daria și Bogdana. Concurenta a reacționat în Jacuzzi: „Noi suntem prost văzuți. Dar eu mă înțeleg bine cu Liviu. Nu există om care să nu fi greșit față de alt om. Eu nu m-am bucurat de răul Dariei”.

 

Liviu nu s-a simțit deloc confortabil, și a declarat: „M-am agitat pentru că nu e plăcut să vezi posibila viitoare soție cu un alt bărbat în toată splendoarea ei. În condițiile în care eu nu am văzut-o în toată splendoarea ei(...) Nu am avut nicio teamă. Dar imaginea de ansambul nu mi-a plăcut. Nu e confortabil. Dar asta e nota de plată pe care o plătesc pentru alegerile pe care nu le-am făcut la timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest