Liviu, declarații de dragoste pentru Bogdana: ”Îți promit să te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi”

 

Concurenta este pe ultimul loc în clasamentul fetelor și riscă eliminarea de la Mireasa. Liviu spune că ar părăsi și el casa dacă ea pleacă.

 

Liviu a vrut să formeze la început un cuplu cu Daria, dar în aceiași seară a sărutat-o și pe Bogdana și a rămas cu ea. Atitudinea actualei iubite a lui Liviu nu a picat tocmai bine, astfel încât aceasta riscă eliminarea din competiție, fiind pe ultimul loc în clasamentul fetelor. Concurentul i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de ea și că ar căuta să plece din competiție dacă ea ar fi eliminată.

 

Eu nu am de ales. Până la urmă nu am de ales eu. Dacă pleci tu vineri, plec și eu. Nu am cum să te las așa să pleci de nebună. Ești conștientă că ești pe ultimul loc la fete din cauza mea. Nu mă interesează nici pe mine. Te duci la mine, mă aștepți undeva. Trebuie să iau telefonul atunci să vină de la Craiova cu mașină un prieten de-al meu. Am tot orașul la picioare, nu asta e problema. Nu îmi doresc decât să nu te pierd și să stăm pe o saltea într-o garsonieră goală. Nu se întâmpla așa, zic așa. Măcar să fiu cu tine, decât să fiu lângă o femeie pe care nu mi-o doresc sau să fiu singur. Eu nu am cum să te văd că ieși pe porțile alea și să mă gândesc ce faci.”, i-a mărturisit Liviu.

 

Apoi, concurentul i-a mai transmis: „Mă crezi că sunt atât de nebun încât să las tot pentru ține? Știi tu ce. Nu vreau să crezi că spun tâmpenii. Jur. Îți promit să te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi, îmi văd viitorul lângă tine, nu îmi doresc mai mult.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest