Lucy și-a pierdut răbdarea cu Leo și a făcut primul pas în casa Mireasa: „E top secret!”

 

S-au schimbat obiceiurile în Casa Mireasa, acolo unde fetele au început să-i curteze pe băieți: Lucy a făcut primul pas pentru o relație cu Leo.

 

Lucy a profitat de petrecerea care a avut loc în Casa Mireasa pentru a se apropia mai tare de Leo. Tânăra nu doar că a căutat compania acestuia, ci chiar a preluat inițiativa și l-a invitat la dans. Din păcate, reacția lui Leo nu a fost pe măsura așteptărilor fetei, care, în cele din urmă pentru a nu pica într-o postură proastă a spus că totul a fost o glumă.

 

Lucy a profitat din plin de petrecerea organizată în casa Mireasa – Capriciile Iubirii. Ea a lăsat orice rușine de-o parte, și-a dat frâu liber sentimentelor și l-a invitat la dans pe Leo. Ba, chiar mai mult, și-a deschis sufletul și i-a mărturisit băiatului că-I place de el.

 

„Ce zici, Leo, dansăm?”, a îndrăznit Lucy după ce a văzut cum cuplurile din casă dansau în fața lor. Inițial, concurentul s-a fâstâcit la invitația primită, a spus că nu se pricepe la dans, dar în cele din urmă a acceptat. Cei doi au dansat pe melodiile de dragoste al lui Marcel Pavel. Plăcut surprins de postura în care se găsea, tânărul a continuat să aștepte să fie curtat, ceea ce s-a și întâmplat într-un mod stângaci. Totuși, după ce a ajuns să-i mărturisească faptul că-l place, Lucy a încercat să pretindă că totul a fost o glumă, dar era deja prea târziu pentru a da înapoi. „Glumeam și noi. Leo e un băiat super-ok”, a spus fata.

 

Deși i-a plăcut să primească atenția brunetei, Leo a lăsat să se înțeleagă că nu simte aceleași lucruri, iar Lucy a ales să aibă o atitudine mai rezervată în ceea ce-l privește. „Mai am ceva de zis?! Pe mine m-a lăsat fără cuvinte”, a fost reacția tânărului după ce a vizionat imaginile de la petrecere la Mireasa - Capriciile Iubirii. Dar asta numai după ce în casă a tras-o de limbă pe Lucy: „De cine îți place dintre băieți?”. Răspunsul brunetei l-a flatat: „De tine! Ce, nu mă crezi? Dar e top secret, nu divulga secretul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest