Madi de la Mireasa, prima reacție după ce Sergiu a anunțat despărțirea: ”Numai Dumnezeu va putea decide”

 

Fosta concurentă de la Mireasa lasă relația de iubire cu Sergiu în mâinile divinității.

 

Sergiu și Madi de la Mireasa au ajuns la concluzia că le este mult mai bine să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de către fostul concurent. Madi a simțit nevoia să reacționeze și a spus că despărțirea ar fi una dureroasă, și că atât ea, cât și Sergiu, aveau alte așteptări de la povestea lor de dragoste.

„Vreau să încep prin a spune că vreau de la voi să fiți liniștiți și să nu jigniți pe nimeni. Gândurile nu sunt niciodată sincere, emoțiile sunt. Suntem oameni, avem suflet, avem emoții, avem trăiri. Știu, niciodată nu e bine să ai așteptări prea mari...Îmi pare rău că totul s-a dovedit atât de dureros și atât de diferit de cum am visat amândoi!”, a scris Madi de la Mireasa, sezonul 8, pe Instagram.

Fosta competitoare la la Mireasa a mai spus: „Nu cred că este vina nimănui, pur și simplu viața ne-a adus aici, unde am sperat atât de tare să nu ajungem. Doar Dumnezeu va putea decide ce va urma de acum înainte. Nu pot spune că starea mea este una bună acum și vreau să ne înțelegeți momentan. Vă mulțumim din suflet pentru tot. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest