Madi, după despărțirea de Sergiu de la Mireasa: ”Nu v-am interzis…”

 

Fosta concurentă de la Mireasa le-a transmis un mesaj ferm urmăritorilor care au sărit calul pe rețelele de socializare.

 

A fost ca o lovitură de măciucă anunțul făcut de Sergiu în acest weekend, potrivit căruia a pus punct relației cu Madi. Fostul concurent de la Mireasa pare dărâmat după decizia luată, având în vedere că și-a închis contul de Instagram, neavând nevoie de publicitate în aceste momente dificile.

 

De partea cealaltă, Madi este vocală pe rețele, cerându-le urmăritorilor să nu o jignească. „Oameni buni, v-am rugat din suflet să nu jigniți. Nu v-am interzis să vă dați cu părerea, doar v-am rugat să nu jigniți. Nu mai aruncați cu vorbe grele. Nu mai încercați să căutați o vină cuiva. Fiecare am avut partea noastră de vină”, a scris Madi, pe Instagram.

 

S-a speculat că despărțirea dintre Sergiu și Madi s-ar fi produs din cauza reapariției în viața fostei concurente de la Mireasa a lui Horia, ex-partenerul ei dinainte de emisiune. Separarea a fost anunțată de Sergiu.

„Parcursul nostru ca și relație a fost unul destul de ok până când am avut hopul acela pe care îl știți și dumneavoastră. Am trecut cu vederea și am spus că dragostea va învinge și am căzut de comun acord să las trecutul în urmă și să dau o șansă dragostei, ca atare, am spus „Da” în fața voastră. Uite că emisiunea s-a terminat, toate bune și frumoase când dintr-odată au apărut și certurile între mine și „soția mea”. Momente ca în viață, nu poate să fie doar lapte și miere, așa e, într-o relație, gândeam eu”, a povestit Sergiu, finalistul de la Mireasa, sezonul 8, pe Instagram.

Sergiu a mai precizat: „Certurile dintre noi doi începeau să continue zi de zi, motive au fost multe și din partea mea, și din partea ei, până când într-o seară, când paharul s-a umplut și s-a spart. Motive sunt multe, așa că, vă las pe voi să gândiți! Nu am vrut să fac publică despărțirea și separarea noastră, dar la rugămintea „soției mele” și la insistența ei, am zis că îi fac pe plac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest