Mama Irinei se opune relației cu Alex: „A vorbit urât de tine. Respinge-l, te rog!”

 

Tot mai multe voci s-au ridicat împotriva relației de iubire ce tocmai s-a înfiripat între Irina și Alex de la Mireasa.

 

Nu au trecut nici trei zile de când a început povestea de iubire dintre Irina și Alex, ce-i drept după o perioadă în care cei doi au fost la cuțite, jignindu-se reciproc. Tot mai multe voic s-au ridicat împotriva idilei dintre cei doi. Primul care a intervenit a fost Bogdan, fostul concurent de la Mireasa, care s-a aflat în cunoaștere cu concurenta din Moldova, dar a fost votat să părăsească întrecerea.

 

„Cât am fost eu în casă, Roberto și Alex au spus că Irina este materialistă, că eu nu o să fac față, dar și că este falsă. În momentul de față ei au fost falși. După ce eu am ieșit din casă, ei au insistat la Irina. Cât despre Irina, nu o judec, eu nu am fost într-o relație cu ea, doar că nu mi s-a părut corect ce au făcut cei doi.”, a declarat Bogdan, recent, la „Mireasa. Capriciile Iubirii”.

 

Dar Bogdan nu e o voce singulară care să fie contra legăturii dintre Irina și Alex. Chiar mama concurentei i-a cerut ferm acesteia să renunțe la actualul partener și să-l recheme în emisiune pe Bogdan: „Eu nu sunt încântată de cuplul tău cu Alex, el a vorbit foarte urât de tine, respinge-l, te rog. Intră în fața camerei și invită-l pe Bogdan. Bogdan a avut intenții bune față de tine, Alex nu e pentru tine. Mie nu îmi pace de Alex.”

 

Firesc, intervenția mamei Irinei nu i-a picat tocmai bine lui Alex, care le-a transmis celorlalți băieți din casă: „E urâtă situația. Mama mea nu e așa. A recunoscut că ambii ne-am jignit. Una se vede și alta se simte aici."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest