Mama lui Mihai despre relația cu Hatice: „Sunt precum vremea, o zi caldă, alta friguroasă”

 

Mama concurentului și cel mai bun prieten al acestuia au analizat o posibilă relație a lui Mihai cu Hatice. La ce concluzie au ajuns.

 

În ediția de aseară a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, în platou au fost prezenți mama și cel mai bun prieten al lui Mihai, care au analizat și și-au dat cu părerea despre o posibilă relație amoroasă a acestuia cu Hatice. Cei doi au lăsat să se înțeleagă că nu și-ar dori ca Mihai să se implice într-o astfel de poveste de iubire cu concurenta de origine turcă.

 

„Ei sunt precum vremea, o zi caldă, una friguroasă. E alegerea lui. El decide. E o fată drăguță, nu știu, liniștită, zic eu, dar am văzut și alte chestii. Nu e decizia mea…Pe mine mă interesează lui să îi fie bine”, a spus mama lui Mihai.

 

Ceva mai direct a fost mai direct, precizând între altele că Mihai s-ar fi potrivit mult mai bine cu Cătălina, o altă concurentă. „La suprafață, e tiparul lui, clar, dar în profunzime. Simt că e ceva la el, un blocaj mental. Cred că se gândește foarte mult, el își face foarte multe filme. E foarte selectiv, foarte selectiv. A trecut prin experiențe destule și e călit din punctul acesta de vedere. La suprafață, sunt OK, se potrivesc, se și vede o oarecare chimie, dar dacă stăm să luăm lucrurile puțin mai profunde, e un blocaj la el. I-aș vedea împreună, dar pe termen scurt”, este de părere cel mai bun prieten al lui Mihai.

 

După ce a ascultat reacțiile celor două persoane importante din viața lui Mihai, Hatice nu s-a simțit deloc în largul ei: „Nu mă simt prea confortabil. Repet. Am făcut anumite alegeri, dar nu am un handicap”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest