Mama Norei a venit în platoul emisiunii Mireasa: „Numai FBI-ul nu a fost pe urmele tău!”

 

Nora are aliați puternici. Mama sa a fost prezentă la emisiune, a susținut-o cum nu se poate mai bine și i-a cerut să fie demnă în ciuda tuturor acuzelor care i-au fost aduse de doamna Dana.

 

Relația dintre Leo și Nora s-a încheiat, în cele din urmă băiatul trecând în tabăra mamei, doamna Dana, după ce a primit o scrisoare în care erau prezentate fapte din trecutul partenerei lui. Fata a fost dezamăgită total de ce s-a întâmplat și a plâns necontenit.

 

Mama concurentei a venit pentru prima dată în platoul emisiunii Mireasa Capriciile - Iubirii, asta atât pentru a-și susține fiica, cât și pentru a pune capăt ipotezelor vehiculate cu privire la trecutul Norei. Mama Norei consideră că fiica ei nu este nevoită să dea explicații nimănui pentru trecutul ei decât dacă vrea acest lucru, și de asemnea i-a spus Norei că lumea nu se termină la Leo. Ba mai mult decât atât, a făcut acuzații la care nimeni nu se aștepta și i-a explicat acesteia că nu o iubește deloc Leo. Mama Norei și-a rugat fiica să nu mai plângă și să revină la normal, să fie cea care mereu este cu zâmbetul pe buze, așa cum a plecat de acasă.

 

„Am venit aici pentru ea, sper din tot sufletul să nu mai trebuiască să vin. Este destul de matură să mă înțeleagă. Suntem cu moralul la pământ și mi-am dorit ca doamna Dana să nu fie aici pentru că nu aș fi vrut să fac ceva care să dăuneze copilului meu. Eu am să discut cu dânsa altfel, în alte împrejurări și vom vedea unde și ce se va întâmpla. Nu am știut că tu ai venit la un tribunal, nu am știut că tu te-ai înscris într-un tribunal unde ești judecat până în ultimul hal. De știam, te legam. Noi nu mai suportăm. A fost ce a fost în viața ta. Te-am rugat să nu vorbești. Tu ai zis că trebuie să fi sinceră, ai spus totul din trecutul tău. Pentru ce? Ca să fi acum în situația asta, să fi denigrată. Poate unul care ar fi împușcat un regiment de soldați n-ar fi fost judecat în halul ăsta. Copila mea, capul sus! Te rog din tot sufletul să nu fi un décor în viața cuiva! Tu răspunzi pentru faptele tale acolo unde trebuie, numai FBI-ul nu a fost pus pe urmele tale. Nu ești dorită în familia aceasta. Nu e nicio problemă, nu se sfârșește lumea. Să văd zâmbetul pe buze. Ai fost o doamnă, n-ai jignit, chiar dacă ai fost denigrată în ultimul hal. Ai fost făcută maimuță, panaramă, în fel și chip, fără niciun fel de dovadă. Scrisoarea pe care a primit-o Leo ști ce conține: părerile de pe grupuri, este mâna sorei lui. Eși zvonul că ești cămătar, că te-ai dus după bani! Te rog din tot sufletul să fi tu! Nu mai explicit nimic din trecut tău. Nu ești décor, nu ești preș. Ai nevoie ca eu să mă justific în fața întregii țări” a spus mama Norei.

 

Femeia, năucită de tot ce I se întâmplă fetei ei și-a încheiat astfel discursul: „Leonard și familia lui au posibilitatea să dea telefoane, să vadă ce ai pățit. Am înțeles că sunt avocați. De azi, capul sus! Că nu-i place la doamna Dana, sau a zis domnul Leo că ești un simplu décor în viața lui… erau 2 secunde și poate mai primeai și o palmă”.   

 

În final, Nora i-a promis că o să treacă peste perioada grea și o să își găsească fericirea, fie în casa Mireasa Capriciile - Iubirii, fie în afara emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest