Mama Sabrinei se îndoiește de Dima: „Nu ne dorim să repeți greșelile din trecut”

 

Mama Sabrinei a luat atitudine, fiind îngrijorată de relația fetei ei cu Dima. Ea a expediat o scrisoare pe adresa emisiunii în care i-a dat o serie de sfaturi copilei ei.

 

Sabrina și Dima formează un cuplu, care nu este însă văzut cu ochi buni de toată lumea. Între cei reticenți cu privire la sentimentele lui Dima se află înseși mama Sabrinei. Aceasta a expediat o scrisoare pe adresa emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, în care îi dă o serie de sfaturi fetei ei, apreciind că actualul partener nu este prea îndrăgostit de ea.

 

"Țin să cred că tu nu ești suficient de atentă la alegerea ta, la detaliile dintre voi. Cum poți să spui că ai atâtea sentimente pentru femeia de lângă tine pe care spui că o vezi cea mai frumoasă, cea mai puternică și multe altele, iar să nu simți să o iubești. Când tu povesteai cea mai mare traumă din viața ta, el ți-a spus doar să nu plângi. Eu nu te judec, dar îți spun realitatea pe care o văd zi de zi la voi. Cu siguranță te aștepți să spun că este omul perfect și că ceea ce se întâmplă între voi este dragoste la prima vedere. Asta doar din partea ta, el nu este acolo așa cum o faci tu. Eu știu că tu nu poți să joci teatru, dar el încă nu m-a convins. Nu ne dorim să repeți greșelile din trecut.”, se arată în scrisoarea trimisă de mama Sabrinei.

 

Concurenta a remarcat însă cu totul altceva, apreciind că mama ei nu are nicio problemă cu actualul partener: „Mama mea a spus că nu are nicio problemă cu Dima, nu a spus că nu îl place. Ea vrea doar să se convingă și nu vrea să se repete greșelile prin care am trecut, mai ales că ea a aflat acum tot. De aceea ea este mai rece în privința lui. Cel mai important este cum mă simt eu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest