Maria de la Mireasa, deranjată de comportamentul lui Ștefan! La mijloc e Iuliana: „Mă irită”

 

Maria a avut replici destul de tăioase la adresa partenerului ei, întrucât acesta nu a urmat-o la un moment dat.

Au apărut și primele tensiuni între Maria și Ștefan, iar la mijloc este Iuliana. Cele două concurente au avut o relația bună la început, însă pe parcusul întrecerii aceasta s-a răcit. Ștefan, din câte se pare, nu a sesizat că fetele nu se înțeleg prea bine, și a rămas atent la Iuliana, în condițiile în care partenera lui părăsise încăperea în care se aflau. Maria a fost directă și i-a spus lui Ștefan ce o deranjează.  

„Ștefan, eu și Iuliana nu ne avem bine, noi două chiar nu am mai vorbit în ultima perioadă. Eu ție ți-am spus că ai rămas acolo în bucătărie și că te-a prins conversația. Am venit, am intrat în bucătărie, m-am uitat la tine și am văzut că nu erai atent. Am așteptat să văd când ai de gând să vii să mă cauți sau când sesizezi că nu mai sunt lângă tine. Nu are nicio treabă cu Iuliana. Când am zis atunci, la începutul emisiunii de Iuliana, acum nu vreau să-mi repeți că mie mi-e egal cu zero. Mă irită când îmi zici despre asta”, a completat Maria.

Concurentul a apreciat că au avut discuția aceasta și a căutat să fie împăciuitor. „Mă bucur, hai să nu mai fie repetitive. Când tu spui că așa…Nici eu nu fac dacă nu te văd pe tine. Uit chestii, mă pun să-mi aduc aminte, petrec și eu, de ce ai uitat… nu să te superi sau așa Dacă mergem pe sistemul ăsta, nu ne vom certa. Dacă ești pe sistemul de bosumflată, apare cearta. Să nu mai faci așa. Nu mă lași să te liniștesc, vrei spațiu, dar nici așa nu e bine”, a apus Ștefan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest