Maria Roman de la Mireasa trece prin momente grele după dispariția soțului! Prima reacție în online!

 

După ce l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile, se pare că în cele din urmă l-a găsit: Gheorghe Munteanu ar avea probleme cu legea în Germania.

La finalul săptămânii trecute, Maria Roman de la Mireasa alerta autoritățile, spunând că soțul ei a dispărut. Acesta se afla într-o călătorie de afaceri – în sensul că plecase în Franța să cumpere și implicit să aducă în țară o autoutilitară. La un moment dat, Gheorghe Munteanu nu i-a mai răspuns soției la telefon. Potrivit unor surse Antena Stars, acesta ar fi fost arestat în Germania.

Contactată de Spynews.ro imediat după incident, Maria Roman a spus: „Încă nu știm sigur dacă a fost găsit, aștept să văd ce spune Poliția. Nu am vorbit cu el personal, nu știu, aștept să văd ce va spune Poliția. El venea din Franța și nu a mai răspuns, de mai bine de 24 de ore n-a mai luat legătura cu el. Am anunțat Poliția și l-am dat dispărut. Nu știu dacă a fost găsit, am înțeles că l-au găsit în Germania, dar nu știu mai multe. Sper să fie bine, mâine sper să iau legătura cu el”.

 

Potrivit unor surse Antena Stars, Maria Roman și familia ar fi angajat deja avocați care să se ocupe de cazul lui. Nu se știu mai multe informații, cert este că tânăra suferă. Ea a postat o melodie cu versuri puternice:

”Suflet, petale, din flori stamine rare
Unde e nectarul, a zeilor chemare?
Totu-i alb și negru, iar tu aveai culoare
De unde atâta supărare?

E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea

E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea”, sunt versurile din melodia Andiei, De la dela, pe care Maria Roman le-a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest