Maria și Liviu s-au reîntâlnit în platoul Mireasa, înainte de divorț: „Ce era al lui era al lui. Ce era al meu era și al lui”

 

Câștigătorii sezonului 3 al reality show-ului Mireasa au ajuns din nou față în față, cu două săptămâni înainte de a depune actele de divorț. Ce șanse de împăcare există înte cei doi.

 

După ce au anunțat că divorțează, Liviu și Maria nu și-au mai vorbit. După o perioadă lungă, cei doi au fost iarăși față în față în platoul emisiunii ”Mireasa - Capriciile Iubirii”. Căsătoria dintre cei doi a rezistat cinci luni, iar confruntarea a demonstat că sunt slabe șanse ca aceștia să mai formeze vreodată un cuplu.

 

Reproșurile din ambele tabere au continuat. Liviu și Maria au căutat să explice care sunt motivele rupturii dintre ei. Fata a menționat, încă o dată, episoadele violente pe care a trebuit să le îndure de la partenerul ei. „ Din moment ce un om te bruschează, te strânge de gât și te amenință că te calcă în picioare, cum se numește… N-a fost chiar bătaie, dar tot violență fizică a fost. M-a strâns de gât, de multe ori m-a trântit și era să dau cu capul … adică lucruri care nu se fac. Am vrut să plec de atâtea ori. Mi-ai luat și telefonul. A doua zi se schimba, că mă iubește și ziceam să mai lupt. Atât timp cât iubești un om încerci să repari. Dar când relația e toxică nu mai ai ce face. Ce era al lui era al lui. Ce era al meu era și al lui”, a afirmat Maria, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

 

Liviu a negat acuzațiile, spunând că au fost doar vorbe, nu și fapte, și a întrebat-o pe soția lui de ce nu a plecat dacă cele spuse de ea ar fi adevărate: „La nervi spui multe. Nu faci, spui. Nu știu de ce vine ea să acuze atât de tare la tv. Nu am să-I reproșez nimic. La nervi se aruncă multe vorbe. Din Casa Mireasa a plecat o dată, m-am dus după ea. Afară, atunci când a plecat a fost mai greu să te duci după ea. Probabil că amândoi am făcut greșeli”.

 

Maria a mai spus că soțul i-ar fi luat banii primiți pentru participarea la emisiune. Ca o concluzie la toate cele spuse de cea care îi este încă soție, Liviu a sugerat că tânăra își dorește doar să fie cunoscută, motiv pentru care a creeat acest scandal.„Ea își dorește să fie la televizor cu aceste discuții, nu să fie doar între noi doi. Vrea să fie ca Bianca Drăgușanu, că așa s-a ridicat și Bianca Drăgușanu, prin scandaluri. Primii bani pe care i-am primit pe card i-am cheltuit fără a ține cont. Nunți, mare, munte, nu am ținut cont. Și apoi banii ei i-a transferat la mine, care tot așa s-au cheltuit”, a afirmal Liviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest