Marian și Andreea de la Mireasa s-au despărțit!

 

Zvonurile care au circulat în ultima vreme au fost confirmate! Marian și Andreea, foștii concurenți din sezonul 3 al emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, s-au despărțit. Tânărul a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ce le-a mărturisit urmăritorilor din mediul online.

Puțini știu, dar zvonurile despre despărțire au apărut după ce Andreea și-a schimbat numele pe rețelele de socializare. Ei bine, iată că nu erau doar zvonuri, așa cum se credea, asta pentru că Marian a confirmat despărțirea pe rețelele de socializare.

Marian a simțit nevoia să le mărturisească celor ce l-au susținut atât timp despre separarea dintre el și Andreea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar iată că dragostea nu învinge mereu și au ales să meargă pe drumuri separate.

„Vă salut, prieteni. Sunt în Italia, într-o locație frumoasă unde urmează să am un eveniment. Fac acest video pentru că am primit foarte multe mesaje referitoare la relația mea cu Andreea. Vreau să confirm și să vă spun că da, este adevărat. Drumurile noastre, așa a fost să fie, merg pe căi diferite. Prea multe nu am de spus. Să dea Domnul să trecem peste această perioadă destul de dificilă, zic eu. Și, o să vedem ce va fi. Vă doresc tot binele din lume.”, a mărturisit Marian pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest