Mihai a dezvăluit de ce nu vrea să fie împreună cu Hatice: „Sunt niște lucruri care se bat în capul meu”

 

Mihai și Hatice s-au aflat în cunoaștere la Mireasa, dar concurentul a ezitat să formeze un cuplu cu roșcata originară din Brăila. Băiatul a spus care ar fi motivul.

 

Zilele trecute, un anonim a trimis un mesaj pe adresa emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii în care o acuza pe Hatice că i-ar fi cerut bani contra unor servicii sexuale și spunea că și-a părăsit familia pentru că se îndrăgostise de ea. Concurenta de negat vehement, dar a făcut o serie de dezvăluiri din trecutul ei, spunând că a fost abuzată de un fost partener, că a avut un iubit proxenet etc.

 

Mihai se află într-o cunoaștere cu Hatice, dar a ezitat să formeze un cuplu cu aceasta. El a explicat oarecum voalat de ce nu face un pas decisiv, spunând că inima ar dori o relație, dar creierul îi transmite că decizia nu este chiar cea mai înțeleaptă.  

 

„Ideea e că mintea îmi spune un lucru și inima îmi zice să stau lângă ea, că inima mea se simte bine. Îmi e așa de tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Simt așa că sunt niște lucruri care se bat în capul meu. Am spus că ar exista o șansă să fim împreună, dar ar trebui să tac și să nu mai zic nimic”, a spus Mihai.

 

Mihaela, verișoara lui Hatice, a intervenit telefonic după ce a aflat despre indecizia posibilului pretendent Mihai. Ea a sfătuit-o pe ruda ei să nu mai aștepte, întrucât Mihai nu demonstrează deloc că este un bărbat hotărât.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest