Mihai și Hatice, despre planurile de viitor: „Îmi doresc băiat, să-mi poarte numele”

 

Discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa au avansat cu repeziciune, chiar dacă aceștia nu formează un cuplu.

 

Hatice și Mihai continuă tatonările și sunt din ce în ce mai apropiați. Băiatul pare să nu ia în seamă trecutul tumultuos al concurentei și să nu țină seama de mesajele transmise de mama lui ori de prietenii apropiați, care mai direct ori mai voalat i-au spus că nu va rezista alături de Hatice.

 

Mihai s-a arătat încântat că Hatice a rămas în cadrul emisiunii concurs, deși a fost în cursa pentru eliminare: „Încă mă gândesc cum ai ieșit tu pe locul 2 și ai rămas în casă.”. „Ai fost foarte rău. Am reușit să scot partea rea din tine, acum să o scot și pe cea bună.”, a fost replica concurentei. „O să vezi și cât de bun pot să fiu.”, a precizat atunci băiatul.

 

Apoi, Mihai a fost curios să afle planurile de viitor ale potențialei partenere. Hatice l-a surprins: „Visul mereu era să mă întocmit în Anglia, ori să dau în armată.” Atunci a venit rândul lui Mihai să vorbească despre pasiunea sa pentru cântat, dar și de dorința de a avea un moștenitor. „Ce vise ai și tu. Te gândeai atunci, acum nu mai are rost. Visul meu este, pe langă faptul că îmi doresc să fiu actor sau artist, îmi place să fiu înconjurat de multă lume, să fiu înconjurat de familie, de un copil. Vreau un băiat, să îmi ducă numele mai departe” i-a transmis Mihai lui Hatice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest