Mihai și Roberto, duel pentru Hatice: „M-a deranjat că a venit să-mi spună în față”

 

Cei doi băieți din casa Mireasa au avut un schimb dur de replici după întâlnirea pe care Roberto a avut-o cu concurenta de origine turcă.

 

În edițiile trecute ale emisiunii Mireasa, Mihai, care se afla într-o cunoaștere cu Hatice, a dat de înțeles că nu vrea să pornească o eventuală relație. El a spus că inima îi dictează ceva, iar creierul altceva. În platou și-au făcut apariția și mama și cel mai bun prieten al concurentului, care l-au încurajat prin spusele lor să nu se aventureze într-o relație cu concurenta originară din Brăila.

 

La petrecerea din weekend s-a remarcat o apropiere între Hatice și Roberto. Situația a fost destul de lung comentată în casa băieților, iar între Mihai și Roberto a avut loc și un schimb de replici pe această temă. "Cum îți permiți să vii să îmi spui mie după că îți place de Hatice de nu mai poți? Râzi? Nu e de râs. Înseamnă că nu ești un prieten adevărat aici, în casă.”, i-a transmis Mihai lui Roberto.

Păi tu ai declarat altceva. Tu ai spus că nu vrei să mai ai o relație cu o asemenea femeie.”, s-a apărat Roberto, care și-a justificat astfel acțiunile.

 

Mihai a recunoscut în cele din urmă că este gelos, după ce a văzut imaginile cu Hatice și Roberto: "Sunt fals cum zice și Roberto. Și pe mine m-a surprins la fel la petrecere cu el care mi-a zis că îi place de Hatice. Nu vreau să îi dau lui acord, el face ce simte. Sunt foarte gelos, da. M-a deranjat că a venit să îmi spună în față.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest