Mireasa. Supriză de proporții din partea Gabrielei Cristea pentru Maria de ziua ei: ”Eu nu sunt actriță....”

 

Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns atunci când a văzut cât de bună este relația dintre Iuliana și familia ei.

 

Maria de la Mireasa a demonstrat că este o fire extrem de sensibilă. Concurenta, care și-a serbat pentru prima oară ziua departe de familia ei și de prietenii apropiați, a rămas profund mișcată când a văzut legătura care există între Iuliana și familia ei.

 

Toți concurenții au fost impresionați de conexiunea care există între Iuliana și mama ei, dar Maria un pic mai mult, întrucât au fost momente importante pentru ea, în care familia i-a lipsit. Și asta pentru că și-a serbat ziua departe de ai ei, dar în sânul noii „familii” din casa Mireasa.

 

Concurenta a spus că știe cât de apropiată este Iuliana de mama ei și ce relație bună au, după mai multe discuții pe care le-au avut. ”M-am emoționat pentru că știu că ține foarte mult la familia ei și a și plâns în casă, câteva zile”, a spus Maria, la Mireasa.

 

Gabriela Cristea a fost vădit mișcată de empatia arătată de concurentă, drept urmare a făcut o excepție de la reguli și i-a permis acesteia să ia legătura cu familia ei de ziua de naștere. ”Vreau să te uiți la mine. Eu nu sunt actriță, poate Paula ar fi făcut gestul acesta mai bine. Imaginează-ți că aici am o cutie și aici e o fundă frumos împachetată, pe care ți-o fac cadou. Înăuntru ai o discuție telefonică, după emisie, cu mama ta. La mulți ani încă o dată!”, a spus Gabriela Cristea, la Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest