Nora de la Mireasă – Capriciile Iubirii le-a împărtășit concurenților coșmarul prin care a trecut: „Am fost târâtă și bătută, violată de mai multe ori!”

 

Posibilii pretendenți s-au înfiorat când au aflat prin ce a trecut Nora când era o puștoaică de 16 ani.

 

Nora a considerat oportun să fie de o sinceritate debordantă și să le împărtășească tuturor concurenților din casa Mireasa – Capriciile Iubirii cea mai traumatizantă experiență din viața ei. Concurenta le-a povestit tuturor prin ce a trecut când avea doar 16 ani.Dacă anii adolsecenței sunt în genereal cei mai frumoși, ei bine, pentru Nora nu a fost deloc așa, asta după ce la vârsta de 16 ani povestea de dragoste la care visa s-a transformat într-un coșmar ce se putea sfârși tragic.

 

Concurenta de la Mireasa a povestit cum a fost bătută crunt, inclusiv cu o bâtă de baseball, violată, tăiată și filmată de nenumărate ori de cel pe care inițial l-a crezut iubitul ei. Pentru a scăpa de bestia cu chip de om, Nora a decis să fugă din țară, alegând să plece la o mătușă din Ungaria.

 

"La 16 ani am avut un iubit. Eram la liceu, a venit, m-a scos de păr din clasă și m-a băgat în mașină. Am fost bătută, tăiată, violată, filmată (...) Am fost târâtă și batută crunt. Am fost si violată de el de mai multe ori. Mama mea a văzut că am o vânătaie și nu i-am zis pentru că i-a amenințat pe părinții mei. Mi-a zis că arde casa alor mei. Din acest motiv, fiind mică, am tăcut din gură, pentru că mi-era frică. După aceea, trebuia să îmi aducă ceva lucruri înapoi. M-a luat din fața blocului, m-a dus pe malul Mureșului și m-a bătut foarte tare cu o bâtă de baseball. Am ajuns cumva acasă și le-am recunscut părinților ce s-a întâmplat, dar am preferat să fug. Am plecat în Ungaria, la mătușa mea. Când m-am întors, m-am dus să depun plângere pentru că în casa unde mă ducea erau mai multe camera de luat vederi și totul s-a filmat. La proces mi-a spus că prima persoană căreia îi tai gâtul voi fi eu", a povestit Nora în casa Mireasa - Capriciile Iubirii.

 

Experiența Norei i-a șocat pe concurenți și, în mod firesc, aceștia au vrut să știe dacă ea este stabilă emoțional și dacă mai este capabilă să se apropie de un bărbat după tot ce a pătimit. Răspunsul a venit mai ferm și mai sigur ca niciodată din partea concurentei, care a afirmat că se simte mai pregătită să își întemeieze o familie și să aibă un copil.

 

"Singură m-am ridicat, nu m-am dus la psiholog și uite-mă aici, mi-am revenit, sunt bine. Sunt o persoană stabilă emoțional, nu mă împiedică trecutul. Eu îmi doresc să plec de aici cu bărbatul vieții mele, cu care să fac un copil și să fiu o mamă model pentru el", a spus Nora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest