Noua concurentă din Casa Mireasa l-a exilat pe Dima pe canapea: „Nu are voie să stea dacă e în cuplu”

 

Daiana a venit cu gânduri mari la show-ul matrimonial. Apariția ei a dus la primele mișcări în casa băieților.

 

Daiana este noua concurentă de la Mireasa Capriciile Iubirii. Ea a venit cu gânduri serioase în competiție, dorind să-și găsească jumătatea cu care să petreacă întreaga viață. Daiana nu a avut mari tangențe cu România, locuind în străinătate încă din copilărie. Fata a fost primită cu brațele deschise și a avut primele interacțiuni cu băieții și mamele. De altfel, noua concurentă a urmat să doarmă în casa băieților, fapt care a dus la exilarea lui Dima pe canapea, întrucât el formează deja un cuplu cu Sabrina.

 

”El nu are voie să stea dacă are cuplu. A zis Sabrina că nu îi dă voie.”, a spus unul dintre concurenți. Dima însă a reacționat imediat: ”Sabrina nu a zis nimic, eu m-am oferit singur să dorm pe canapea pentru ca ceilalți să poată să o cunoască.”

 

Dima a creat un buchet special pentru Sabrina: „Am o creație personală de azi dimineață. Nu am avut flori la îndemână și azi dimineață m-am gândit că din paie, portocale și jumătate de trandafir furat de la noi din terasă pot să fac o floare pe care vreau să i-o ofer Sabrinei și acest buchet l-am primit din partea susținătorilor mei, care mă îndeamnă să fac doar ceea ce simt și aș vrea să i le ofer Sabrinei. Vreau să îi mulțumesc pentru orice gest micuț, pe care îl face pentru mine.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest