O nouă eliminare în casa Mireasa! „Cel mai probabil jumătatea mea este afară!”

 

Gala Mireasa a decis mirele și mireasa săptămânii, precum și mama săptămânii. O concurentă a părăsit casa.

 

În weekend, în casa Mireasa s-au făcut topurile de acum tradiționale. Au căpătat imunitate Perneș, Valentin și Sese, ultimul fiind votat Mirele Săptămânii. „Rămân același, pe mine nu mă schimbă un vot, tot timpul am spus asta, mă bucură faptul că mă apreciază lumea din afară”, a spus Sese.

 

În ceea ce le privește pe fete, Giovana a ieșit în preferințele spectatorilor drept Mireasa Săptămânii. Alături de ea se vor bucura de imunitate Alina, pentru prima dată pe locul 2, și Sabrina, recent despărțită de Perneș, care, cu ochii în lacrimi a spus referitor la ruptura cuplului: „Mă doare, normal că mă doare, ce-o să fie o să fie”.

 

Simona Gherghe a anunțat cine va părăsi Casa Mireasa: „Lucy, Nora sau Larisa una dintre voi pleacă. A venit momentul să vină alți tineri. De data asta nu va mai fi cursă de eliminare, ci eliminare directă. Mama săptămânii, doamna Mioara decide cine pleacă acasă. Asta înseamnă că de data asta Lucy va părăsi emisiunea”.

 

Lucy a părut împăcată cu decizia: „Le mulțumesc tuturor pentru această experiență. De la fiecare am avut de învățat ceva. Cel mai probabil jumătatea mea este afară”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest