Paul de la Mireasa a spus de ce a divorțat de Roxana: ”Se culca cu bărbați însurați pentru bani”

 

Relația dintre Paul și Roxana de la Mireasa nu a rezistat, concurentul fiind convins că soția i-a pus coarne. Fata a negat acuzațiile.

 

Paul de la Mireasa a făcut publice o serie de dovezi, și anume conversațiile pe care le-a avut cu fosta soție, din care ar rezulta infidelitățile acesteia. Fostul concurent de la Mireasa susține că Roxana i-a fost infidelă imediat ce a ieșit din emisiune. Totodată, el a explicat de ce a ales să plece în Olanda și nu în Anglia. În urma separării, bărbatul și-a acuzat fosta parteneră de infidelitate, tânăra negând acuzațiile fostului soț, spunând că nu l-a înșelat.

 

Adevărul despre divorț cu dovezi! Beat și drogat pe canapea! Este adevărat că am dormit pe canapea și n-am vrut să aud de Roxana! Am vrut să divorțez după primele trei săptămâni, după ce am aflat că se culcă cu bărbați însurați pentru bani. Parctic mi se întorsese stomacul pe dos, mai ales când am văzut cu cine, acel om având copii de vârstă cu ea.

 Mi-a promis că o să fie femeie de casă și am crezut-o, dându-i o șansă. Ea când a ieșit din casa „Mireasa”, prima data s-a întâlnit cu acel om și i-a cerut 3.000 de lei pentru că nu avea niciun ban! Spun că s-au întâlnit personal pentru că nu avea transfer de la el, i-a dat fizic banii. Am trecut peste perioada asta, am iertat-o și am început să-i plătesc datoriile. Cum am ieșit din emisiune ne-au ajutat părinții cu niște bani să ne începem o viață nouă + ce mai aveam de la Mireasa. Datoriile nu încetau, ea era dependentă de pariuri și se împrumuta la diferiți bărbați.

Rămânând gravidă și eu fără niciun ban m-am decis să plec în Anglia. I-am promis că până la finalul anului o voi scoate din toate. Înainte să plec, m-a sunat George și mi-a zis să vin în Olanda pentru că se câștigă mai bine, nu pentru droguri”, a povestit fostul concurent din sezonul 6 Mireasa.

 

Pe TikTok, Paul a publicat o serie de conversații neașteptate cu fosta lui soție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest