Perneș, deranjat că Sabrina l-a ales pe Andrei pentru date: „Vreau să uit!”

 

Concurentul s-a confesat lui Aron și el cu așteptările înșelate după despărțirea de Alexandra. Cum a reacționat Sabrina!

 

Sabrina l-a ales pe Andrei pentru date. Perneș nu poate înțelege de ce tânăra a făcut această alegere, acesta credea că poate încă mai ține la el. În acest moment, tânărul își dorește să o uite și să redevină bărbatul vesel și amuzant dinainte. Concurentul l-a avut alături pe Aron, căruia i s-a confesat.

 

Perneș i-a spus lui Aron: „Îmi pasă prea mult și nu vreau să-mi mai pese, vreau să uit. Nu știu dacă mă deranjează alegerea Sabrinei, sau faptul că-mi pasă. Îmi doresc din tot sufletul să o uit. Ideea e că am pus mai multe sentimente decât tine. Vreau să o uit, să nu-mi pese. Să nu mai simt nimic pentru ea. Și dacă s-ar transforma sentimentele în ură, să fie ură! Vreau să nu-mi mai pese. Mă implic foarte tare sentimental. Ideea e că în mine sunt sentimente foarte puternice. Sper ca Andrei să nu zică despre mine ceva, așa în glumă”.

 

Aron, trecut și el prin despărțirea de Alexandra, a arătat că-l înțelege: „E greu, Perneș, foarte greu. Pentru că gândurile și sentimentele tot acolo o să ducă. Dacă e să punem în balanță, să facem o comparație cu ce mi s-a întâmplat mie, la tine e un caz mai bun. Eu am văzut-o după 2 zile în brațele altui bărbat, sărutându-se. Cum crezi că ar fi fost atunci impactul: de 5 ori mai amplificat. Te distrugi psihic doar privind-o, tu de ce crezi că m-am pus în spatele Alexandrei, nu mai vreau să o văd! Am pus frână, indiferență și din partea mea”.  

 

La discuțiile de la Capricii, Sabrina a spus că ea consideră că mai mult a fost afectată mândria lui Perneș: „Mie mi se pare că orgoliul lui este rănit, nu sentimentele. Eu trec altfel peste tot, eu nu explic ca el și pică așa, ca și cum eu aș fi rece, cum n-aș fi simțit nimic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest