Perneș și Valentin nu văd cu ochi buni relația lui Aron cu Alexandra! „Ți-am spus că te-ai grăbit!”

 

Cei doi băieți l-au supus pe Aron unui veritabil interogatoriu. Valentin consideră că s-a implicat deși nu o cunoaște prea bine pe Alexandra, în vreme ce Perneș l-a acuzat că l-a copiat.

 

Valentin a fost cel care a inițiat discuția cu Aron, arătându-se sceptic în privința relației acestuia cu Alexandra. Concurentul a preferat să fie foarte direct și i-a transmis tânărului îndrăgostit că ar fi trebuit să mai aștepte până să facă acest pas, pentru că nu o cunoaște foarte bine pe cea pe care o dorește drept parteneră. Fără menajamente, acesta i-a transmis lui Aron că s-a aruncat cu capul înainte în relația cu Alexandra, fără să știe prea multe despre ea, fără să-I cunoască reacțiile.

 

Ți-am zis că te-ai grăbit pentru că încă nu cunoști toate reacțiile ei și nu cunoști cum reacționează ea la băieți. Poate nu ești sigur pe niște chestii, după mine e prematur tot ce s-a întâmplat. Mie mi se pare că e foarte mare grabă și ar trebui să fii tu, să te simți bine în pielea ta în primul rând”, i-a spus Valentin lui Aron.

 

La conversația celor doi s-a alăturat și Perneș, care a avut o părerea similară cu cea a lui Valentin. În plus, acesta i-a reproșat lui Aron că nu a fost original și i-a copiat gesturile romantice. „Consider că în unele chestii m-ai copiat. Ai făcut gesturi romantice și din teama de a nu o pierde, și din glumițele noastre, fără să stai un pic să analizezi situația. Ideea e să ști ce faci după ce se consumă euforia asta. Dacă peste o săptămână, 10 ani, nu voi fi acolo să-ți dau sfaturi. Dacă mă vezi pe mine că fac din banana aia un trandafir, ia exemplu, dar nu repeta gestul. Dă-i unui pictor o pensulă și face artă. Îți respect decizia, o apreciez. Nu mă refer că mă copiezi din punct de vedere al romantismului, dar când eu am luat un trandafir, ai luat și tu”, a spus Perneș.

 

Din platoul emisiunii, în discuția tete-a-tete cu protagoniștii interogatoriului lui Aron, Alexandra a reacționat: „Consider că am simțit amândoi, nu am ars pași. Privirile erau dinainte, ne-am zâmbit. Au fost conversații, atingeri. M-a surprins cometariul lui Perneș, care s-a arătat îndrăgostit de o fată, de Sabrina, înainte să o vadă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest