Poze incendiare cu Alina de la Mireasa au ajuns la mama lui Valentin: ”Mi s-a spus că sunt făcute pentru videochat” / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Mama lui Valentin a ținut să să-și pună în gardă copilul cu privire la partenera sa, dar a avut o atitudine diametral opusă față de doamna Dana.

 

Mama lui Valentin, doamna Lupasteanu, a vrut că fiul sau să vadă fotografiile Alinei de pe contul ei de socializare: Eu nu am nicio problema cu pozele făcute de Alina, dar își dorește ca băiatul ei să fie la curent cu tot ceea ce ține de trecutul actualei partenere, tocmai pentru a lua o decizie corectă în privința relației. .

 

Într-o intervenție telefonică, mama lui Valentin a spus: „Am vrut să vadă aceste fotografii pentru că mi-au fost trimise mie și am primit multe mesaje. Toți cei care mi le-au trimis mi-au spus că am un copil bun, așa cum este, dar mi-au spus că nu este decent ca fata de lângă el să nu prezinte adevărul despre trecutul ei. Eu nu am nicio problemă, dar el trebuie să știe, pentru că el va sta lângă ea. De aceea am ținut să știe realitatea. Dacă aceasta este o realitate, el va considera dacă este bines au nu”.

 

Doamna Lupasteanu a mai spus că a fost informată că pozele cu pricina sunt făcute pentru videochat, iar cel care I le-a transmis i-a spus că Alina și-ar dori să se împace cu fostul soț: „Fotografiile care sunt trimise  pe site-urile de susținători mi s-a spus că nu sunt făcute în casă, ci pentru videochat. Iar pozele din laptop-ul și de pe telefonul ei nu sunt șterse pentru că vrea să se împace cu fostul ei soț. Nu am dovezi legate de videochat, doar mi s-a spus. El trebuie să hotărască, nu eu”.

 

Spre deosebire de doamna Dana, care nu ratează nicio încercare de a rupe legătura dintre băiatul său și Nora, mama lui Valentin consideră că băiatul său are sufficient discernămând să ia singur o hotărâre și spune că nu s-ar amesteca de niciun fel în relația pe care acesta o va avea. „Nu voi spune în public dacă îmi place, aceste lucruri I le voi spune lui personal. Dacă decide să se însoare este alegerea lui, soția lui, iar eu nu voi comenta alegerea făcută niciodată”, a spus mama lui Valentin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest