Primul concurent dat afară de la Mireasa pentru violență: „Ai 30 de minute să-ți faci bagajele!”

 

Reality-show-ul este despre iubire, nicidecum despre violență, drept urmare un gest reprobabil l-a costat pe unul dintre competitori participarea în continuare în cadrul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii.

 

Conflictele au fost la ordinea zilei ieri în Casa Mireasa. Iar Cosmin a încercat să rezolve unul dintre acestea prin forță brută, băgându-i mâna în gât lui Aron, fostul iubit al Alexandrei. Gestul său necontrolat l-a costat scump pe concurent, care a fost dat afară, de urgență, de Simona Gherghe din emisiune.

 

Totul s-a întâmplat într-una dintre pauzele de publicitate. Conflictul izbucnit între Cosmin, Andrei, Aron și doamna Robertina a degenerate. Cosmin a recurs la un gest îngrozitor și i-a băgat mâna în gât lui Aron, în timp ce mama lui, doamna Robertina, l-a împins pe Andrei, pentru a-i ține partea fiului său. S-a decis ca atât Cosmin, cât și Aron să părăsească împreună Casa Mireasa, pentru că emisiunea este despre iubire, nicidecum despre violență, cu atât mai mult fizică.

 

”Un incident care s-a întâmplat în una dintre pauzele de publicitate ne-a dat peste cap planurile. S-a întâmplat acest gest. Nu dăm niciun act de violența la TV. Nu tolerăm agresivitatea, astfel de gesturi. Astfel de comportamente nu au nicio legătură cu casa Mireasa, cu emisiunea, cu conceptul de iubire. Cosmin ai 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Astfel de lucruri nu își au locul în competiția asta”, a zis Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest