Pupici, declarații de iubire și tachinări între Alexandra și Cosmin în casa Mireasa: „M-ai făcut grasă, năsoasă, dar ție îți place ceva la mine?”

 

După ce și-au aruncat vorbe grele imediat după revedere, iată că relația dintre cei doi îndrăgostiți a intrat pe făgașul normal, fiind presărată cu sătuturi și tachinări.

 

Cosmin a lipsit din casa Mireasa pentru o săptămână, dar în ultima gală a reintrat în competiție. Reîntâlnirea cu Alexandra a fost, cel puțin la început, plină de reproșuri, concurentul fiind siderat de faptul că aceasta a făcut de două ori pereche cu fostul partener, într-una dintre situații la inițiativa ei. Astfel încât una dintre discuțiile aprinse s-a încheiat cu un „Marș” hotărât din partea fetei.

 

În cele din urmă, cei doi par să fi făcut o serie de concesii, să cedeze unul în fața celuilalt, astfel încât următoarea seară a fost plină de săruturi, dar și de tachinări specifice îndrăgostiților. Cei doi concurenți se iubesc mai mult ca niciodată de când s-au revăzut în competiție.

 

Cosmin nu ratează nicio ocazie să o tachineze pe Alexandra, iar aceasta îi răspunde pe măsură: „M-ai făcut grasă, mi-ai zis că sunt egoistă, că am nasul mare, dar ceva îți place la mine? M-ai făcut și hoață și mincinoasă, vai de capul meu”. Alexandra a mai spus: „La petrecere vrei să fi tot fără mine? Ai dansat cu Alina, ai avut și o tentativă cu Sabrina”. Apoi cei doi îndrăgostiți și-au aruncat unul altuia ”Te iubesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest