Raluca Preda a fost complicea băieților din casa Mireasa de Valentine's Day!

 

Au fost dedicații muzicale și declarații de iubire în casa Mireasa cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. În rol de Cupidon a fost Raluca Preda, finalista din sezonul 6.

 

Ca în fiecare zi de luni până vineri, telespectatorii Antena Stars au avut și astăzi acces live în culisele emisiunii „Mireasa”. Astăzi a fost însă o zi specială, fiind Valentine's Day. Se poate spune că Raluca Preda, finalistă a sezonului şase, a jucat rolul de Cupidon, fiind complicea băieților care le-au pregătit o surpriză muzicală fetelor aliniate la balcon!

 

Băieții au cântat pentru fetele din casa Mireasa, iar o parte dintre ei au făcut pași mai îndrăzneți, în sensul că au oferit cadouri unora dintre concurente. Astfel, Dediș i-a plasat un urs mare, roz și un buchet de flori Deliei. La rândul lui, Alexandru și-a complimentat iubita. "Îi mulțumesc că este în viața mea și îmi face zilele mai bune. Pot spune că învăț să fiu fericit alături de ea și îi mulțumesc pe această cale.", a spus Alexandru.

 

Liviu a avut flori pentru Iuliana. "Eu vreau să transmit tuturor fetelor o zi minunată. Am niște flori pentru Iuliana. (...) Vreau doar să îi spun să fie în ritmul inimii", a spus Liviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest